Günün Tüm Haberleri   |   Gazete Birinci Sayfaları   |   GiriÅŸ sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Hakkımızda   |   Künye   |   Ä°letiÅŸim   |   Sitene haber ekle   |   RSS
 
  7 Mayıs 2024 Salı  
 
   
   
 
13 AÄŸustos 2012 Pazartesi - 15:57

İşte bayramlık krediler

Bankalar, Ramazan Bayramı’na özel düşük faizli kredilerle tüketicilere cazip fırsatlar sunuyor.

İşte bayramlık krediler

Bankalar, Ramazan Bayramı’na özel düÅŸük faizli kredilerle tüketicilere cazip fırsatlar sunuyor. Kimi banka bayram kredilerinde faiz oranlarını yüzde 0,49’a kadar düÅŸürürken, kimisi 60 aya varan vade imkanı sunuyor

Bankalar bayramlık kredilerde faizi düÅŸürdü. Bankaların hemen hemen hepsi bayrama özel kredilerle yoÄŸun bir ÅŸekilde müÅŸteri kapma yarışına girmiÅŸ durumdalar. Devam eden ihtiyaç kredisi kampanyalarının yanı sıra, Ramazan Bayramı’na özel cazip kredi seçenekleri sunan bankalar, düÅŸük faizli krediler ile bayram öncesi kredi hacimlerini geniÅŸletmeyi hedefliyor.

Pek çok sektörde çalışanlar için durgun ve harcamanın bol olduÄŸu bu yaz dönemi için ve bayram ihtiyaçları, bayram alışveriÅŸi için acil nakit ihtiyacında olanlara, Türkiye’nin önde gelen bankalarından çok uygun ihtiyaç kredisi avantajları geldi. Halkbank, ING Bank, Garanti Bankası, YKB, Vakıfbank, Akbank, Denizbank, Anadolu Bank, Åžekerbank, Ä°ÅŸ Bankası, Türkiye Finans ve HSBC gibi Türkiye'nin önde gelen bankaları müÅŸterilerine özel bayramlık kredi sunuyor. Kimi banka bayram kredilerinde faiz oranlarını yüzde 0,49’a kadar düÅŸürürken, kimisi 60 aya varan vade imkanı sunuyor. Bayram kredilerinin bir çoÄŸunda dosya masrafı da alınmıyor.

Halkbank’tan ‘erken gelen bayram kredi’

Halkbank, geleneksel Erken Gelen Bayram Kredisi’ni baÅŸlattı. Dosya masrafı alınmayan kampanyada 5 bin TL tutarındaki kredinin taksiti aylık sadece 129 TL ve vade süresince taksitler deÄŸiÅŸmiyor. 15.000 TL’ye kadar, 60 aya varan vade seçenekleri ile sunulan kampanyada müÅŸteriler ilk taksitlerini dilerlerse 2 aya kadar erteleyebiliyorlar. Her bütçeye uygun kredi fırsatlarına sahip kampanyadan yararlanmak için 24 AÄŸustos’a kadar tüm Halkbank ÅŸubelerine baÅŸvuru yapılabiliyor. Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ä°smail Hakkı Ä°mamoÄŸlu ÅŸunları ifade etti:

“Amacımız, bayram harcamalarının hane bütçelerini etkilemesini engellemek, küçük taksitlerle vatandaÅŸlarımızın nakit ihtiyacını karşılamak. Kredimizi dosya masrafsız kullandırmakla kalmıyor, aynı zamanda talebe ve gelir durumuna göre kiÅŸiye özel geri ödeme planları da hazırlıyoruz. Erken Gelen Bayram Kredisi sayesinde herkesin bayram coÅŸkusunu sıkıntı çekmeden yaÅŸayabilmesini istiyoruz.” ING Bank’dan dosya masrafsız kredi ING Bank, Ramazan Ayı süresince müÅŸterilerine ihtiyaçlarını karşılamaları için çok cazip oranlarla, dosya masrafsız ve 79 TL’den baÅŸlayan taksitlerle 5.000 TL ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Ramazan Ayı boyunca ING Bank ÅŸubelerine uÄŸrayarak kredi baÅŸvurusunda bulunan tüketiciler, hem 5.000 TL tutarındaki kredinin 199 TL’lik dosya masrafını ödemeyecekler, hem de çok cazip ödeme ÅŸartları ile ihtiyaçlarını karşılayacaklar.

Garanti’den ‘bayramlık’ kredi...

Garanti Bankası, bayrama özel masraf ve faizli destek kredisi kampanyasına baÅŸladı. Garanti müÅŸterileri, bayrama kadar sürecek kampanya kapsamında; %0.99 faizli, 9 TL dosya masraflı kredi kullanabiliyor. Daha yüksek tutarlı kredi ihtiyacı olanlara ise düÅŸük faizli ve masraflı, 60 aya varan vadelerde, 50 bin TL’ye kadar bayram kredisi seçeneÄŸi sunuluyor.

Kredi almak isteyenler; Garanti Bankası ÅŸubelerinden, www.garanti.com.tr adresinden, 444 0 335 Tam Destek hattından, Garanti Bankası ATM’lerinden baÅŸvuruda bulunabiliyor. Ayrıca, cep telefonlarına KREDÄ° yazıp 3390’a SMS yollayarak kolayca baÅŸvurabiliyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç, “MüÅŸterilerimize, ihtiyaç duydukları krediyi en kolay ödenebilir ÅŸekilde vermeyi amaçlıyoruz. Ramazana özel hazırladığımız ‘bayramlık’ kredi sayesinde, müÅŸterilerimiz hem düÅŸük faiz oranından hem de düÅŸük masraf fırsatından aynı anda faydalanabilecek. Üstelik diÄŸer bankalarda olmayan Tam Destek özelliÄŸi sayesinde, krediyle ilgili farklı ihtiyaçlarına benzersiz çözümler sunuyoruz. MüÅŸterilerimiz için en uygun kredi seçeneklerini geliÅŸtirmeye devam edeceÄŸiz.” dedi.

Yapı Kredi’den bayrama 3 özel kredi

Yapı Kredi Bankası, ramazan bayramına özel çeÅŸitli kredi olanakları sunuyor. Yapı Kredi, esnafın nakit ihtiyacını karşılamak amacıyla Ramazan ayına özel kredi kampanyası baÅŸlattı. Bu kapsamda Yapı Kredi KOBÄ° bankacılığı müÅŸterileri 17 AÄŸustos tarihine kadar devam edecek olan kampanyada 24 ay vadede, 50.000 TL ye kadar yüzde 1,19 faiz oranından baÅŸlayan oranlarla kredi kullanma imkanına sahip oluyor. KOBÄ° Bankacılığı müÅŸterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla baÅŸlatılan kampanya hakkında detaylı bilgiye ulaÅŸmak için Yapı Kredi ÅŸubelerini ziyaret etmek yeterli oluyor.

Öte yandan, Worldcard, bu Ramazan’da da hazırladığı kampanyayla kullanıcılarına kazançlı alışveriÅŸ imkânı sunmaya devam ediyor. Worldcard sahipleri 14 Temmuz – 21 AÄŸustos 2012 tarihleri arasında Yapı Kredi World üyesi iÅŸyerlerinden en az biri gıda market alışveriÅŸi olmak üzere, gıda ve akaryakıt sektöründe yapacakları tek çekim beÅŸ adet 100 TL ve üzerindeki alışveriÅŸlerinde toplam 50 TL deÄŸerinde hediye Worldpuan kazanma fırsatına sahip oluyor.

Ayrıca, Banka, müÅŸterilerine günde 6 TL’den baÅŸlayan taksitlerle 6.000 TL Ramazan Kredisi sunuyor. Yapı Kredi, hazırladığı Ramazan kampanyası kapsamında, günde sadece 6 TL'ye 6.000 TL bireysel ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. Nakit ihtiyacı olanlar Ramazan’ın coÅŸkusunu avantajlı ödeme seçenekleriyle Yapı Kredi’de yaşıyor. Ramazan ayı boyunca sürecek kampanyada, 6.000 TL bireysel ihtiyaç kredisine 36 ay vadede yüzde 0,84 faiz oranıyla günde 6 TL geri ödeme kolaylığıyla sahip olunabiliyor. Kampanyadan faydalanmak isteyenler kredisimdi.com.tr adresinden, Yapı Kredi ATM’lerinden veya SMS yoluyla “Bireysel” (boÅŸluk) “TCKN” (boÅŸluk) “Aylık Net Gelir” yazıp 4411’e SMS atarak kredi baÅŸvurusunda bulunabiliyor. Yapılan kredi baÅŸvurularına 3 dakika içinde yanıt alınabiliyor.

VakıfBank’tan 60 ay vadeli bayram kredisi

VakıfBank, geleneksel hale getirdiÄŸi “Bayram Kredisi” ile müÅŸterilerinin ihtiyaçlarına çözüm üretmeye devam ediyor. Ramazan Bayramı öncesinde herkes ihtiyaçlarını rahatça karşılayabilsin diye %0,49’dan baÅŸlayan faiz oranları ve 60 aya varan vade seçenekleri ile VakıfBank, müÅŸterilerine 500 TL ile 40.000 TL arasında kredi imkanı sunuyor.

DiÄŸer taraftan; VakıfBank kredi kartı müÅŸterileri de bu bayramı indirim ve Worldpuanlarla karşılıyor. VakıfBank Worldcard sahipleri, 21 AÄŸustos’a kadar üye iÅŸyerlerinden yapacakları 5 adet 100 TL ve üzeri gıda ve akaryakıt alışveriÅŸinde 50 TL Worldpuan kazanma ÅŸansı yakalıyor. Ayrıca VakıfBank Worldcard sahipleri 18-26 AÄŸustos tarihleri arasında yurt dışında yapacakları harcamalarda %10 indirim kazanıyor.

Akbank'tan avantajlı “Ramazan Paketi” kredisi

Akbank, Ramazan bayramı hazırlıkları yapan ya da tatilini Ramazan sonrasına erteleyenlerin nakit ihtiyaçlarını karşılamak için Ramazan’a özel bir kredi sunuyor. Akbank'ın sunduÄŸu “Ramazan Paketi”nden yararlanıp ihtiyaç kredisi kullananlar, düÅŸük taksitlerle bütçelerine uygun koÅŸullarda geri ödeme yapacaklar. Akbank Bireysel Bankacılık'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, birçok kiÅŸinin yaz aylarına rastlayan Ramazan bayramını uzaklardaki akrabalarını ziyaret ile deÄŸerlendirdiÄŸine iÅŸaret ederek, "Birçokları da, yaz tatili hayalini Ramazan sonrasına sakladı. Biz de tüm ihtiyaç sahiplerini düÅŸünerek hazırladığımız Ramazan Paketleri ile ihtiyaç kredilerinde düÅŸük taksit avantajı sunuyoruz" dedi.

Tözge'nin verdiÄŸi bilgilere göre, Akbank, Ramazan ayı boyunca "Mini Ramazan Paketi"nde 85 liradan baÅŸlayan taksitler ile 5 bin lira, "Standart Ramazan Paketi"nde ise 175 liradan baÅŸlayan taksitler ile 10 bin lira kredi kullanma olanağı sunuyor. Ramazan paketinde 48 aya kadar vade ile kredi kullanılabiliyor. Sözlerini, "Ramazan paketlerimizin yanı sıra, müÅŸterilerimizin 30 bin liraya kadar olan yüksek tutarlı nakit ihtiyaçlarını da avantajlı koÅŸullarda karşılamak için, uygun faiz ve ödeme koÅŸullarına sahip ihtiyaç kredisi sunuyoruz" diye sürdüren Tözge, ÅŸu bilgileri verdi: "MüÅŸterilerimiz dilerlerse 229 lira kredi kullandırım ücreti ve yüzde 1.29 faiz oranı ile ihtiyaç kredilerini kullanabiliyorlar. Üstelik isteyen müÅŸterilerimiz kredilerini 3 ay taksit erteleme seçeneÄŸi ile kullanıp, ödemelerine Kasım 2012’de baÅŸlayabiliyorlar. "

Denizbank, SMS’le bayram kredisi veriyor

Denizbank müÅŸterileri kampanya ile birlikte Ramazan ayı ve bayram ihtiyaçlarını DenizBank’tan SMS ile karşılayabilecekler. Kampanya masrafsız. MüÅŸteriler, 3280‘e kısa mesaj olarak göndererek, internet sitemizden sadece TC kimlik numarası ile kredi baÅŸvurusunda bulunabiliyorlar. Facebook ve Twitter üzerinden ise, Ramazan’a özel 1.000 TL ekstra avantaj saÄŸlayarak kredilerden faydalanabiliyorlar. Kredi baÅŸvuru sonuçları 5 dakika içerisinde cep telefonuna gelen SMS ile öÄŸreniliyor ve aynı gün içinde kredi DenizBank ÅŸubelerinden alınabiliniyor.

Bayramda da, kolay ve hızlı baÅŸvuru süreci ve Her Derde Deva Kredi seçenekleri ile tüketicilerin yanında olmayı hedefleyen banka, Ramazan ayı boyunca Deniz Bonus ile 14 Temmuz – 18 AÄŸustos 2012 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde Bonus Üye Ä°ÅŸyeri olan market veya akaryakıt sektörlerinde ikinci 100 TL harcamaya 5 TL, üçüncü 100 TL harcamaya 5 TL, dördüncü 100 TL harcamaya 5 TL, beÅŸinci 100 TL harcamaya 35 TL, toplamda 50 TL bonus hediye edecek..

Ayrıca, Ramazan ayı boyunca DenizBank Banka Kartı ile yapılacak gıda ve market alışveriÅŸlerinde kuruÅŸlar müÅŸterilerin hesabına iade edilece. ÖrneÄŸin 15,57 TL tutarında bir iÅŸlem yapılması durumunda hesaba 0,57 kuruÅŸ; 60,99 TL tutarında bir iÅŸlem yapılması durumunda hesaba 0,99 kuruÅŸ iade edilecek olup toplam 30 TL’ye kadar iade yapılacak.

Anadolubank, müÅŸterilerine çifte bayram yaÅŸatacak

Bayram tatilinin ardından okulların açılmasıyla masrafları artacak olan tüketicisi için Anadolubank, çok özel bir kampanya hazırladı. Çifte Bayram Kredisi ile isteyen bayram masraflarını karşılayacak, isteyen tatiline gidebilecek ya da yaklaÅŸan okul masraflarını kolayca karşılayabilecek. Anadolubank Hazine ve Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Recep Atakan, “YoÄŸun bir kış döneminin sonrasında çıkılacak tatil, bayram harcamaları ve sonrasında da okulların açılması ile tüketicinin yaÅŸayacağı zolukları düÅŸünerek, Bayram Kredisi’ni hazırladık. DüÅŸük faizli, kolay ödeme seçenekli “Çifte Bayram Kredisi” ile tüketici bu dönemi daha rahat atlatacak diye düÅŸünüyoruz. Çünkü “Çifte Bayram Kredisi” ile tüketiciler dilerlerse günde 15 TL ya da aylık 450 TL ödeme seçeneklerinden faydalanabilecek” dedi.

Åžekerbank’tan bayrama özel iki avantajlı kampanya

Åžekerbank, hem bireysel müÅŸterilerin hem de esnaf ve küçük iÅŸletmelerin, nakit ihtiyaçlarını uygun koÅŸullarda karşılamaları amacıyla Ramazan ayına özel iki ayrı kampanya düzenledi. Åžekerbank, bireysel müÅŸterileri için düzenlediÄŸi “Bu Ramazan ailesini mutlu etmek için çalışan herkesin yanındayız” sloganlı kampanyası kapsamında, Banka ile yeni tanışan ücretli çalışan ve emeklilerin, 500 TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarını, faizsiz ve komisyonsuz olarak karşılıyor. BaÅŸvurusu kabul edilen ve en az 500 TL tutarında kredili mevduat hesabı limiti tanımlanan ücretli ve emekliler, limitlerinin 500 TL’lik kısmını, bir yıl süreyle faiz ve komisyon ödemeden kullanabiliyorlar.

BaÅŸvuruların Åžekerbank ÅŸubelerinden alındığı kampanyadan yararlanan bireysel müÅŸteriler, faiz ve komisyon ödemeden 500 TL limitlerini ÅŸubeden veya banka kartı ile ATM’den nakit çekerek kullanabilecekler. Ayrıca banka kartı ile alışveriÅŸ yaparak ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri gibi; su, elektrik, doÄŸalgaz, telefon vb. faturalarını da otomatik talimat ile ödeyebilecekler. Kampanyadan yararlananlar düzenli ödeme talimatı ile kira ve okul taksiti gibi ödemelerini de yapabilecekler.

‘Ä°ÅŸinize Ramazan Bereketi’ kampanyası

Åžekerbank “Ä°ÅŸinize Ramazan Bereketi” kampanyası ile de, esnaf ve küçük iÅŸletmelerin finansman ihtiyaçlarını; 3 ay taksit ötelemeli, 60 aya kadar vadeli ve avantajlı fiyatlarla temin ediyor. Banka, esnafın 75.000 TL’ye kadar olan kredi taleplerinde 60 aya varan vade için aylık % 1,59, iÅŸletmelerin ise 250 bin TL’ye kadar olan kredi taleplerinde 36 ay vade için % 1,49 oranında faiz uyguluyor. Åžekerbank ayrıca, çek yaprağı başına garanti limiti yükseltilmiÅŸ ürünü ‘Üreten Çek’ kullanan esnaf ve küçük iÅŸletmelerin, kampanyada kullandıkları kredilerin masraf tutarında 50 TL indirim saÄŸlıyor. Masraf tutarı ve kredi kullanımı sırasında yapılacak sigortalar da ayrıca kredilendirilebiliyor. 17 AÄŸustos’a kadar devam edecek “Ä°ÅŸinize Ramazan Bereketi” kampanyasından; gıda iÅŸletmecilerinden, okul dönemi ve Ramazan Bayramı öncesi tedarik ihtiyacı oluÅŸan kırtasiyeci ve manifaturacılara kadar tüm esnaf ve iÅŸletmeler faydalanabiliyor.

Ä°ÅŸ Bankası, geleneksel bayram kredisini sürdürüyor

Ä°ÅŸ Bankası, yıllardır devam ettirdiÄŸi “Geleneksel Bayram Kredisi” kampanyası ile bu bayramda da nakde ihtiyaç duyan müÅŸterilerinin hayatını kolaylaÅŸtırmaya devam ediyor. Ä°ÅŸ Bankası bu Bayram döneminde de Ä°htiyaç Kredisi faiz oranlarını düÅŸürerek Geleneksel Bayram Kredisi Kampanyası kapsamında 5.000 TL ve 12 ay vadeli Ä°htiyaç Kredisi için faiz oranını %0,59 olarak belirlemiÅŸtir. Daha uzun vadeli kredi ihtiyacı olanlar içinse 60 ay vade ve 30.000 TL’ye kadar farklı kredi seçenekleri de sunulmaktadır.

Türkiye Finans’tan bonuslu bayram kredisi

Türkiye Finans, bayrama özel duyurduÄŸu Ä°htiyaç ve Taşıt Finansmanı kampanyası kapsamında uygun ödeme koÅŸullarıyla avantajlı finansman fırsatını sunuyor. 08 AÄŸustos – 28 Eylül 2012 tarihleri arasında Türkiye Finans’tan Bayram Ä°htiyaç Finansmanı kullanan müÅŸterilere 100 TL’ye varan Bonus kazanma fırsatı sunuluyor. Üstelik kampanya kapsamında ayda 90 TL’den baÅŸlayan taksitlerle ödeme kolaylığı ve 3 ay taksit öteleme seçeneÄŸi de bulunuyor. Türkiye Finans Bayram Taşıt Finansmanı Kampanyası ise yine 08 AÄŸustos – 28 Eylül 2012 tarihleri arasında, %1,06’dan baÅŸlayan uygun kâr oranları ile müÅŸterilere sunuluyor. Taşıt Finansmanı kampanyasında da yine 3 ay taksit erteleme fırsatı bulunuyor. Üstelik kampanya kapsamında taşıt finansmanı kullanan her müÅŸteriye Navigasyon cihazı hediye ediliyor.

Jülide YiÄŸittürk Gürdamar/Dünya

YORUMLAR
 Onay bekleyen 2yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORÄ°DEKÄ° DÄ°ÄžER HABERLER
Bankadan alacaklısınız
Kredi kullananlar dikkat! Hayat sigortası paranız bankada kalmasın.
Tüketici ve konut kredisinde 12 milyona ulaşıldı
Tüketici ve konut kredisi kullanan toplam kişi sayısı, Ocak-Mart 2012 ...
İş Bankası: Herkese kredi vermiyoruz
İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, bankaların kredileri kısmadıklarını, ...
 
Faiz yüzde 1'in altını görür mü?
120 ay vadede yüzde 1,40'lara varan konut kredi faizinin, psikolojik sınır ...
Kredi faizlerinde yeni uygulama
Kredi faizleri artık kişiye göre değişecek...
KOBÄ° kredisinde 2012 hedefi 200 milyar lira
Türkiye ekonomisinin temelinde yer alan ve toplam işletmelerin yüzde 99,8'ini ...
 
5,3 milyar lira takipte
Tevfik Bilgin, banka kârlılıklarında bu yıl kredi takip oranının çok etkili ...
455 milyon 400 bin avroluk kredi anlaşması
Hazine Müsteşarlığı ile Dünya Bankası arasında 455 milyon 400 bin avro ...
3 milyar liralık kredi musluğu açılıyor
Küresel ekonomide büyüme endişeleri devam ederken, Türkiye'de reel sektörü ...
 
 
   PÄ°YASALAR     
       
  32,2603   34,7893  
       
  10.326,000   2.407,2600  
   GÃœNÃœN MANÅžETLERÄ°     
 
Günün tüm haberleri »
   BASIN TOPLANTISI & AJANDA     
  • Ekonomi
    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk
    Ceylan Intercontinental
    4 Haziran 2012 Pazartesi
    Ekonomi Gazetecileri DerneÄŸi (EGD) BuluÅŸmaları devam ediyor... Bu kapsamda 7 Haziran 2012 PerÅŸembe günü Çalışma ve Sosyal Güvenlik...
  • EÄŸitim
    Türk Eğitim Vakfı
    Kuruçeşme Divan Otel
    4 Haziran 2012 Pazartesi
    Türk EÄŸitim Vakfı (TEV)’nın 2012-2013 eÄŸitim yılında yurt dışında yüksek lisans ve üst ihtisas yapmaya hak kazanan 74 genç...
  • Otel YöneticiliÄŸi Lisans Programı,
    Hüsnü Özyeğin
    The Marmara
    4 Haziran 2012 Pazartesi
    Alanında Türkiye’nin ilk ve tek akademik programı olma özelliÄŸine sahip ÖzyeÄŸin Üniversitesi (ÖzÜ) Otel YöneticiliÄŸi...
   Ä°ÅžTE KULÄ°S     
   YAZARLAR     
Ali AÄŸaoÄŸlu
Matadorlar piyasaların canını sıkacak
“Ä°spanya yardım için ne zaman baÅŸvuracak?” Ekim ayının sorusu ...
   E-POSTA LÄ°STESÄ°     
Listemize kayıt olun, finans dünyasının gelişmeleri e-postanıza gelsin.
   ANKET     
En iyi kredi kartı hangisi?
Axess
Bonus
Maximum
World
Ziraat
 Sonuçlarý göster   
   FACEBOOK     
 
 
   

YASAL UYARI : www.istefinans.com sitesinde ve sitenin içinde yer alan haberler ve yazarların, yorum, görüş, öneri ve raporları "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

 
 
     
 
HABER   Ekonomi | Borsa | Ä°ÅŸ dünyası | Altın | Kulis | Gündem | Röportaj | Spor
FOTO GALERÄ°   Finans | YaÅŸam | Magazin | Otomobil | Teknoloji | Borsa | Karikatür | Haber
VÄ°DEO GALERÄ°   Finans | Gündem | Borsa | YaÅŸam | Yatırım | Ekonomi
ETÄ°KETLER   bankalar | Ä°MKB | Halkbank | Akbank | komisyon | Ferit Åžahenk | FED | Hüsnü ÖzyeÄŸin
Ä°ÅžTE FÄ°NANS   Tüm Haberler | Gazeteler | GiriÅŸ sayfam yap | Favorilere ekle | Hakkımızda | Künye | Ä°letiÅŸim | Reklam | Sitene ekle